What is up with all the PHP errrors?

Ask questions that relate to GiantsWD.

Moderator: Staff

Post Reply
User avatar
RichardMH
Tel the Obnoxious
Posts: 737
Joined: Thu Sep 04, 2003 3:38 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

What is up with all the PHP errrors?

Post by RichardMH » Sun Feb 09, 2020 8:01 pm

The subject states it all...

User avatar
Reventon134
Lord of the Vimps
Posts: 89
Joined: Wed Jun 06, 2012 1:56 pm
Location: Poland

Re: What is up with all the PHP errrors?

Post by Reventon134 » Mon Feb 10, 2020 5:47 pm

King has already been informed about the issue, says most probably a new version of PHP messed things up a bit and that it may take a few weeks for him to address it.

BTW, would you maybe like to join us on Discord and play some? :P

User avatar
Salazar
Reg the Smooth Operator
Posts: 497
Joined: Fri Aug 22, 2003 2:26 am
Location: Abingdon, MD

Re: What is up with all the PHP errrors?

Post by Salazar » Tue Feb 11, 2020 7:11 pm

And here I thought I had just dreamed up Rich during a fever dream. But alas, he lives!


Bring it here, old man :cry:

User avatar
RichardMH
Tel the Obnoxious
Posts: 737
Joined: Thu Sep 04, 2003 3:38 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: What is up with all the PHP errrors?

Post by RichardMH » Tue Feb 11, 2020 9:18 pm

Oh, a challenge ey?! I'm looking forward to it... but before we do that maybe you know alittle more of the "latest" patch that I have not had the time to dive into just yet.

I have the issue of only being able to use the integrated graphics card for this wonderful game... Have people talked about this issue before or did I install something incorrectly?

Also, some models in the game (single player) seem to not be rendered correctly. Like grenades and Reaper Guards are sometimes flat during the gameplay...

I will try to reinstall the game without all the extra fluff and just get the 1.4 version up and running... Oh yeah, I'm on Windows 10 now where many of my favorite games are just not working correctly... Oh, and I'm on a laptop (Acer Nitro 5 AN517-51)...

I will install Discord once I get this game to work with the new card (Nvidia GTX 1660 Ti yada)...

Old man? Like I didn't have an age complex already... :P

User avatar
King
Administrator
Posts: 318
Joined: Sat Aug 02, 2003 11:49 pm
Location: California
Contact:

Re: What is up with all the PHP errrors?

Post by King » Sun Mar 01, 2020 6:25 pm

Thanks for letting me know!

This should be fixed now. If you spot any more errors, please send them my way.

Post Reply